Tolkutrustning

Vår utrustning passar till både stora och små evenemang vare sig det är konferens, seminarium eller bolagsstämma. Som ljudkonsulter hjälper vi dig att ta fram rätt utrustning som passar just ditt evenemang.

Vi garanterar att jobbet blir väl genomfört från början till slut.

Beprövad teknik.

Vår tolkutrustning kommer från ledande märken inom branschen och har godkänts av parlament och företag över hela världen. Utrustningen är också mycket användarvänlig och har en unik och diskret design. AV-Ljudtjänst kan tillhandahålla utrustning för upp till 31 språk.
 

Kontakta oss gärna för mer information 

Tolkutrustning består av

-Tolkbås med mikrofoner för tolkar
-Trådlösa mottagare med hörlurar till       konferensdeltagare.
-(IR-sändare och radiatorer för trådlös     sändning av de språk som används vid     konferensen.)

Teknik från

 -Bosch, Next Generation-tolkutrustning
- Audipack, tolkbås som är EU-                  standard
- Sennheiser- guidesystem

loading...

Tysta möten

Vår IR-utrustning kan även användas till de allt mer populära Tysta möten- eventen, där man har flera möten på en öppen yta och därför inte kan använda vanliga ljudanläggningar som skulle störa varandra.

Det går även att använda till mässmontrar.

Viskningstolkning

Guideväskan är en mobil anläggning som kan användas vid mindre evenemang som företagsbesök eller guidevisning där det är en liten grupp deltagare. Guideväskan innehåller en mikrofon till tolken/guiden, hörlurar till deltagarna och en inbyggd kanalväljare som klarar upp till sex olika kanaler. Vid den här typen av tolkning används inte tolkbås.

Simultantolkning


Simultantolkning är den vanligaste formen av tolkning vid möten och konferenser. Här tolkas samtidigt som talaren pratar. Konferensdeltagarna kan följa talaren på sitt eget språk genom sina trådlösa mottagare och hörlurar.